utomhus camping: naturliga sätt att hålla insekter borta

Om du njuta av utomhus camping, du vet hur mycket roligare det är när du inte är utsatta av buggar. Lyckligtvis kommer du bli glad att höra att det finns ett antal sätt att avskräcka insekter som inte innebär användning av kemisk-lastat insektsspray.

Ett av de enklaste sätten att hålla insekter borta under utomhus camping resor är att spraya på utsidan av tältet med vinäger. Många insekter hittar denna lukt dominera över, vilket innebär att du inte behöver oroa sig för att drabbas av bug bites medan du sover. Så, innan de lämnar hemmet, helt enkelt fylla ett par tomma sprayflaskor med vinäger och du har en naturlig mycket effektivt insektsmedel. Vid användning av denna metod för att hålla insekter borta, göra en punkt inte sprutar alltför mycket ättika om du eller någon du camping med har en särskilt stark känsla av lukt.

sprutning Vinäger

Om du inte förolämpade av lukten av lök, kan du gnida en liten mängd lök saft på alla utsatta delar av kroppen för att avskräcka insekter. Som fallet är med vinäger, kan många buggar inte stå att vara runt lukten av lök, vilket gör lök saft en fantastisk insektsmedel. Nackdelen med detta särskilda bugg avskräckande är att många människor inte kan stå lukten av lök, heller, så denna metod för att hålla insekter borta är inte för alla.

Gnugga dig med lökar

Som många insekter lockas till dofter som avges av de flesta parfymer, schampo, parfymer, deodoranter och diverse hårvårdsprodukter, bör du försöka att undvika att använda dem under utomhus camping resor. Om ni insisterar på att engagera sig i din vanliga grooming regemente samtidigt på en camping resa, göra en punkt för att använda alla naturliga renings och personliga hygienprodukter. Dessa produkter i allmänhet inte avger starka dofter, eftersom de inte har det kemiska innehållet i deras kommersiella motsvarigheter.

Inte Använda parfymerade produkter

Ta en vitlök kapsel är en annan stor bort för att undvika insekter på utomhus camping resor. Detta kommer att leda till doften av vitlök utsöndras genom porerna, som kommer att fungera som en naturlig Resistance för många insekter. Alternativt kan du äta en stadig mängd vitlök i stället för att ta en kapsel, men om du camping med andra människor, kan detta inte vara en bra idé.

Ta en vitlök Capsule

En av de bästa sätten att undvika insekter och andra potentiellt farliga djur medan på en utomhus camping resor är att alltid hålla en ren campingplats. Var noga med att kasta skräp, särskilt mat, omedelbart. Att låta skräp att ansamlas kommer att göra din camping mycket sårbara för insekter, björnar och en massa andra objudna gäster.

Att hålla en ren Camping

Förutom att vara bra för din hälsa, vistas hydrerad kan vara ett effektivt sätt att undvika insekter, särskilt under långa vandringar och sommar camping resor. Eftersom insekter tenderar att lockas till svettig, uppvärmd hud, se till att ta en klunk kallt vatten när du känner dig börjar svettas.

vistas vattenhaltiga