utomhus skadedjursbekämpning info

Hålla hjälp rovdjur utanför hemmet minskar inre problem. Dessa inkluderar grodor, spindlar, nyckelpigor, bönsyrsa, och trollsländor. Dessa nyttiga varelser bidra till att minska skadegörare.

Det finns många strategier för att styra trädgård skadedjur utan att i onödan störa den lokala ekologin i din trädgård. Dessa strategier omfattar kultur kontroller (näring, resistenta sorter, inter-plantering, tidsinställd plantering, växtföljd, kompost, fälla grödor och odling), mekaniska kontroller (handplockning, fysiska hinder, fällor), biologiska kontroller (underprissättning och parasitinsekter, mikrober), och sprayer och stoft. Eftersom information är alltför varierande för att lägga fram förslag i detta begränsade utrymme, hänvisar vi till biblioteket högskolor och förlängningkontoret för information om integrerad och naturlig skadedjursbekämpning.

Sniglar

Naturliga rovdjur. Gardener ormar, gräs ormar, jordlöpare, boxas sköldpaddor, salamandrar, ankor och larver av blixtar buggar foder på sniglar.

Möss

Lerkrukor. Placera vält lera blomkrukor nära den skuggiga sidan av en växt. Vila en kant på en liten kvist eller se till att marken är oregelbunden tillräckligt för sniglar krypa under kanten. De kommer att samla in där under den varmaste delen av dagen. Ta bort sniglar regelbundet och släppa i en hink med vatten och diskmedel.

mol

Sand, kalk eller aska. Sniglar undvika skydds gränser sand, kalk eller aska.

myror

Tom Can. Skydda unga plantor genom att ringa dem med ett livsmedel kan med båda ändarna borttagna. Tryck på undersidan änden av burken i marken.

myggor

Potatismospulver eller knoppar. Placera potatismospulver eller knoppar på strategiska platser med en skål med vatten i närheten. Efter att ha ätit pulvret eller knoppar möss behöver vatten. Detta orsakar dödlig uppblåsthet.

kackerlackor

Mus fällor. Användning enligt etiketten riktningar.

Ricinolja och flytande tvättmedel. Piska tillsammans en matsked ricinolja och 2 matskedar flytande tvättmedel i en bländare tills blandningen är som raklödder. Tillsätt 6 msk vatten och vispa igen. Håll denna blandning utom räckhåll för dina barn och husdjur. Ta en trädgård sprinkling burk och fyll med varmt vatten. Tillsätt 2 matskedar av oljeblandningen och rör om. Strö omedelbart över de områden som har störst mole angrepp. För bästa resultat, applicera efter ett regn eller grundlig vattning. Om mol dras till din gräsmatta på grund av de larver som livnär sig på marken, kan du kanske att befria er från både skadedjur genom att sprida milky spore sjukdom att döda larver.

Vinäger. Tvätta bänkskivor, skåp och golv med lika pannor vinäger och vatten för att avskräcka ant angrepp.

Mjöl och Borax. Blanda en kopp mjöl och två koppar borax i en kvart burk. Hålslå burken locket. Strö innehållet runt husgrunden. Håll borax oåtkomligt för barn och husdjur.

Benmjöl eller kolpulver eller citron. Ställ upp hinder där myrorna är på väg in. De kommer i allmänhet inte korsa linjer benmjöl eller kolpulver. Om du kan hitta ett hål där myror in i huset, pressa saften av en citron i hålet eller spricka. skiva sedan upp citron och sätta skalar runt ingången.

Spearmint, Södra trä, och renfana. Växande dessa anläggningar runt gränsen till ditt hem kommer att avskräcka myror och bladlöss de bär.

Förebyggande. Uppmuntra naturliga rovdjur som trollsländor eller bönsyrsor.

Eliminera pooler av stillastående vatten. Undvik att bära parfym, ljusa färger, blommiga utskrifter och ljusa smycken eftersom dessa poster lockar myggor.

Citronella. Bränn citronella ljus att stöta bort insekter.

Renfana eller Basil. Växt renfana eller basilika runt uteplatsen och huset för att stöta bort myggor.

Förebyggande. Stäng av alla luckor runt rör och elledningar där de kommer in i huset genom att använda cement eller screening. Täta små sprickor längs golvlister, väggar, skåp och runt rör, handfat och badkar fixturer. Täta mat ordentligt. Skölj mat av rätter som finns kvar över natten. Lämna inte sällskapsdjur ut natten.

Häck Äpplen (Osage orange). Skär häck äpplen på mitten och placera flera i källaren, runt i skåp eller under huset för att stöta bort kackerlackor.

Mjöl, kakaopulver, och Borax. Blanda 2 msk mjöl, 4 msk borax, och en matsked kakao. Ställa blandningen ut i skålar. VARNING: Borax är giftigt vid ätit. Förvaras utom räckhåll för barn och husdjur.

Borax och mjöl. Blanda halv kopp borax och 1/4 kopp mjöl och fylla en glasburk. Stansa små hål i burk lock. Strö pulver längs socklar och trösklar. Varning: Borax är giftigt vid ätit. Detta recept kan inte vara för dig om det finns små barn eller husdjur i huset.

Havregryn, mjöl, och gips. Blanda lika delar och som i rätter. Förvaras utom räckhåll för barn och husdjur.

Bakpulver och strösocker. Blanda lika delar och spridda runt angripna området.