placera ett husdjur dörr i en dörr av metall

Placera ett sällskapsdjur dörr in i en dörr av metall skiljer sig från montering av en i en trädörr, men det är fortfarande hanterbar.

Läs monteringsanvisningen som följde med ditt husdjur dörr för att ta reda på hur stort hålet i dörren ska vara. Samtidigt bör du kontrollera att se hur högt över golvet längst ned i dörren ska vara.

Mät upp

Markera den linje som markerar nivån på botten av dörren.

Markera den nedersta raden

Användning av en uppsättning kvadratiska linjer markerar vertikal till den nedersta raden för att markera de yttre kanterna av den erforderliga hålet och sedan markera början av sällskapsdjur dörr.

Markera stolparna

Borra ett hål i varje hörn av ramen du har märkt ut. Dessa hål bör vara precis tillräckligt stor för att acceptera en skärande sticksågen. Om dörren är dubbelt skal, se till att du skär genom både skinn. Se också till att den sticksåg är alltid på 90º till dörren när du skär. Du bör inte slå någon annan metall samtidigt minska, men utrymmet mellan skinnen kan fyllas med skum.

Skär ut hålet

Även om de inte kommer att exponeras, rengöra grader av de skurna kanterna.

Rengör kanterna

En själv inramning sällskapsdjur dörr är i en ram som består av två sidor som teleskopet i varandra. Sätt den yttre (kvinnliga) sida i hålet du har klippt in dörren sedan in inre (manliga) sida. De två sidorna kommer att fastställas av skruvar som kommer att stänga de två sidorna mot varandra för att gripa dörren. Flänsar på båda sidor kommer att förhindra att sällskapsdjur dörr från att falla ut ur hålet.

Montering av själv Framing Pet Door

Montering av standard Pet dörr till en dubbel Skinned Door

Skapa en ram.

Om metalldörren är dubbla flås måste du mäta avståndet mellan de två skinn.

Ramen kommer att göras av fyra virkesbitar som kommer att mätas för att klär insidan av hålet i dörren. För att hantera virket lätt, sätt en skruv i en kant av varje.

Med skruven som handtag, sätter varje bit av timmer till dörren för att rama in hålet. Limma varje bit ordentligt och klämma den tills limmet har torkat.

Ta bort skruvarna.

Skär karmstycken

Bygg och Limma Frame

Montera Pet Door

Följ instruktionerna som följde med sällskapsdjur dörr, sätt in på pet dörrkarmen i hålet och fäst den träramen som du har skapat. Montera den andra halvan av ramen och säkra den. Anslut själva dörren till ramen.

Ramen kommer att göras av fyra virkesbitar som kommer att mätas för att klär insidan av hålet i dörren.

Med användning av ett starkt lim, montera ramen runt hålet i dörren på insidan av dörren.

Följ instruktionerna som följde med sällskapsdjur dörr, sätt in på pet dörrkarmen i hålet och fäst den träramen som du har skapat. Montera den andra halvan av ramen och säkra den. Anslut själva dörren till ramen.

När du har husdjur dörrkarmen monterade kan du prova sällskapsdjur dörr för storlek genom att få ditt husdjur att gå igenom det.

Montering av standard Pet dörr till ett gemensamt Skinned Door

Skär karmstycken

Montera Frame Round Hole

Montera Pet Door