plantera en järnek träd för att locka fåglar

Beroende på var du befinner dig, plantera en järnek träd eller buske är ett utmärkt sätt att locka en mängd fåglar. Välj ett träd eller buske som är hemma i din plats och kommer att fungera bra i det utrymme du har till förfogande.

Följande Holly träd och buskar är infödda till Nordamerika. Inhemska växter ger optimal mat och skydd för fåglar och olika arter av vilda djur och i slutändan överleva bättre än importerade växtarter.

Holly Träd och buskar

Winter Holly, Ilex verticillata, är en buske som når höjder mellan 10 till 15 fot.

Att välja en Holly Tree

Välj en järnek träd eller buske baserat på din plats och hur mycket utrymme du har tillgängligt. Om du har ett mycket litet utrymme en buske som fungerar bäst. För större utrymmen, Holly träd som American Holly eller Mountain Holly finns. Kontrollera med din lokala trädgård center för att vara säker på att du är i rätt växande zon för Holly träd.

fördelar

Fåglar förbruka klarröda bär på Holly Bush, som är giftiga för andra arter, inklusive människor. Förutom att fungera som en näringskälla vintergröna järnek träd ger också året runt skydd och lock från rovdjur.

Fågelart

De typer av fåglar som kommer att lockas till Holly träd kommer att variera beroende på plats. Indiansidensvans, rödhake och Bluebirds är bara ett fåtal som kommer att dra nytta av den Holly trädet.